SLAGERIJ T-BONE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Slagerij T-Bone. Meer weten? Ontdek meer

30 mrt 2024 om 16:15 Normaal goede grote broodjes. Ben vaste klant haal het normaal zelfs maar ziek dus dacht laat bezorgen. Broodjes vielen helemaal uit elkaar van de slechte kwaliteit brood. En zo veel saus. Was niet te eten. Alles weggegooid zonde van me geld
27 mrt 2024 om 15:26 Wat een aangename verrassing. Voor het eerst besteld en keurig op tijd, goed verpakt en lekker van kwaliteit. Deze broodjes worden voortaan besteld bij onze zakelijke lunchafspraken binnen het bedrijf.
20 feb 2024 om 19:23 Super broodjes! Echt lekker vers! Ik word een terug kerende klant.
15 feb 2024 om 13:25 Bezorging was goed, 12 broodjes besteld. Vulling van de broodjes waren matig.
11 feb 2024 om 13:50 Delicious
10 feb 2024 om 14:40 Voor het eerst daar iets gegeten/besteld maar zeker voor herhaling vatbaar erg lekker
25 jan 2024 om 19:35 Heerlijke broodjes! Weet niet hoe lang jullie al in Rotterdam zitten maar niet overdreven 1 van de beste broodjes die ik ooit heb gegeten! Ga zo door toppers!
17 jan 2024 om 15:49 Wederom heerlijke broodjes gaf in de opmerking aan geen cherrytomaatjes en er zaten toch cherrytomaatjes in het broodje
12 jan 2024 om 11:20 Broodjes waren zeer vers en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
12 dec 2023 om 17:46 Goeie broodjes! En een snelle levertijd! Uitstekend!
6 dec 2023 om 17:27 Broodjes van jill zijn de lekkerste van rotterdam toppertje
20 okt 2023 om 14:34 Helaas kwam de bestelling ipv 12.30 u om 13.35 u en de bezorger had een totaal verkeerde bestelling hij deed zijn best om contact te maken ik zou de juiste bestelling ontvangen toen kreeg ik melding van ontvangst IK bestel geen lunch meer!!!